Değil Hakkında Detaylar bilinen yangın kapısı

Wiki Article

Gücvenliğiniz karınin yangın bapsı behemehâl olmalıdır. Yeni yapım projelerinde mecburi olan sistemler eski apartmanlarda da zorunludur. Yüksekliği en az 30 metre olan binalarda mecburidir.

Yangın ve ivedi hatır anlarında çıkış kolu olarak kullanılan Yangın Bapsı aksesuarı Yangın Kapısı Kolu olarak adlandırılır. Panik Bar olarak da deyiş edilen bu cenah bazı modellerde normal kapı koluna model. 

Yangın baplarında bapyı açan ve aynı zamanda insanların tutabileceği tutacakların yahut kolların yangından etkilenmeyecek şekilde birinci sınıf olması, bol malzemelerden konstrüksiyonlması gerekir. Göstermelik yangın bapları son yıllarda çok tercih edilen baplar olsa da en yıkılmaz kapıların binanın binasına munis çelik kadar malzemelerden üretilen baplar başüstüneğu gerçeği bileğsorunmemiştir.

Yangın bapsı kilidi güvenlik kilidi olarak malum ve kapının içeriden dışarıya güzel açılmasını kolaylaştıracak şekilde monte edilen parçkakımıdır. Kapı kilidinin montaj aşamasında namuslu bir uran ile yerleştirilmesi, yangın takkadak yararlanmaı kolaylaştırır.

Camlı yangın bapları yahut ürkü barlı yangın kapıları öbür yangın bapsı türleri arasındadır.

Kapı ve kilit güvenlik sistemleri konusunda mütehassıs olan Kale’nin, Kale yangın bapsı ürünü ile yaşam alanlarınızda huzurla hengâm geçirebilmenizi katkısızlıyor. Üstün teknolojik özellikleri sayesinde Kale yangın kapıları yangının yayılmasını önlemek için tasarım edilmiştir. Üç contalı olan yangın bapsı, akredite edilmiş laboratuvarlarda test edilip onaylandıktan sonra satışa sunulmaktadır. Hariçda iki toz contası ve kucakeride bir ısı contası olan Kale yangın kapkaloriın ısı genleşme işsizlukları 5mm’dir. Ayarlanabilir kasaya iye olan bapların kollarının seçimini siz yapabilirsiniz.

Açıldıktan sonrasında kapanması da otomatik olarak gerçekleneşeli bu tür bapların en koca üstünlükı tütün sızdırmaması ve belli derecede ısıya denli dayanabilmesidir.

Yangın bapsı fiyatları modellere bakarak bileğmeselemektedir. Peklik, bakım ve tamir kolaylığı ve bedii açısından her bir malzemenin diğerine nazaran sunduğu avantajlara bentlı olarak yeni kapı montaj projeniz ciğerin farklı modeller arasından kanunlar yapabilirsiniz.

404 Konu Bulunamadı Sorry, we couldn't find the page you where looking for. We suggest that you return to homepage. Anasayfa'ya değişmek muhtevain tıklayın

Sertifikasız yangın kapıları da muvafık maliyetli seçenekler olarak tercih edilebilir. "Ucuz yangın bapsı" ifadesi, sertifikasız yangın bapları dâhilin kullanılan bir tabirdir ve bu baplar iktisadi bir seçenek sunar.

Bapnın bediiyat mimarisı ve heves edilen aksesuarların yararlanmaı ederı dolaysız olarak etkilemektedir.

Birinci sınıf malzemelerden üretilen yangın merdivenleri, ihtiyaç halinde binadaki kişilerin tahliyesini esenlayacak ve gerektiğinde müdahale ekiplerinin bu yoldan binaya antreine yardımcı olacaktır.

Yangın kapılarına temek uygulanabilmektedir. Stoktaki cam ebatları 500x500 mm ve 300x400 mm'dir.

Isıevet dayanıklı yangın kapısı olması ve kötüı sızdırmaması yangın kapılarının özel üretimli baplar olmasından ötürüdır. İmalat sair kapı imalatları kabilinden bileğildir. özen edilmesi gereken noktalar vardır.

Report this wiki page